Снимки от откриване на учебната година във ФТС, 11.09.2017 г.

Уважаеми колеги,

можете да разгледате много снимки от откриването на учебната година в УАСГ и тържественото връчване на студентските книжки на първокурсниците от специалност „Транспортно строителство“ на ФТС.

Снимките можете да изтеглите от тук.

На добър час!

Виж повече →
0

Кандидатстване за стипендии на фондация „Еврика“

За петнадесета поредна година стартира конкурсната кампания за определяне на носителите на именните стипендии на Фондация „Еврика“, включително за студенти в областта на Архитектурата, строителството и геодезията. Стипендията е в размер на 2000 лева, годишно.

Пълна информация и условия за участие в конкурсите за стипендии ще намерите ТУК.

Регистрационната форма може да изтеглите от ТУК.

За четвърта поредна година, чрез конкурс и при условията на именните стипендии ще бъдат определени и десет студенти, носители на специалната стипендия ...

Виж повече →
0

ВАЖНО !!! Променя се срокът за подаване на документи за кандидатстване в магистърска програма „Транспортно строителство“

Документи ще се подават в канцеларията на Факултета по транспортно строителство до 14:00 часа на 15.09.2017 г.. Документите за кандидатстване са както следва:

1) Заявление до Ректора на УАСГ по образец – може да го намерите в прикачения файл или да го получите на място в канцеларията на ФТС.

2) Оригинал и копие от диплома за завършена степен на висше образование (бакалавърска или магистърска).

3) Автобиография с посочен подробен трудов стаж по специалността.

Резултатите от класирането ще бъдат обявени на сайта ...

Виж повече →
0

ВАЖНО!!! До края на 09.2017 г. продължава записването на кандидат-студенти във ФТС

Уважаеми кандидат-студенти!

Можете да се запишете за студенти в УАСГ, в специалностите на Факултета по транспортно строителство през целия месец септември 2017 г. Тези от Вас, които са издържали Държавните зрелостни изпити (ДЗИ) участват в класирането само с оценката от ДЗИ. Тези, които нямат оценка от ДЗИ или желаят, могат да се явят на допълнителен изпит, информация за който можете да намерите в сайта на УАСГ.

Специалностите на Факултета по транспортно строителство Ви дават възможност за сигурна и отлично ...

Виж повече →
0

Разписи на учебните занятия за задочно обучение, зимен семестър, 1-ви етап

В раздел „За студенти“ на сайта можете да намерите разписите за студентите от задочно обучение от всички курсове към инженерни факултети на УАСГ, за зимен семестър на учебната 2017 – 2018 г., 1-ви етап.

ВАЖНО!!!

Учебните занятия за студентите-задочници от I-ви и II-ри курс – всички инженерни специалности започват от 28.08.2017 г.

Учебните занятия за студентите от III-ти курс, специалности ТС – ПС, ЖС и СТС, започват от 27.08.2017 г.

Виж повече →
0

Писма на кат. „Пътища“ и кат. „Железници“ до АС и Ректора на УАСГ, относно лабораториите към катедрите

Факултетният съвет на ФТС, на свое заседание, проведено на 27.06.2017 г., прие и изрази съгласието си с писмо от Ръководителя на катедра „Пътища“, проф. д. ик. н. инж. Николай Михайлов, до АС и Ректора на УАСГ. В писмото се третира въпросът, относно необходимостта от създаване на нова модерна лаборатория към кат. „Пътища“ и свързаните с това проблеми. Пълният текст на писмото можете да видите тук.

На факултетния съвет беше представено и писмо до АС и Ректора на УАСГ от ...

Виж повече →
0

Важно!!! Студентска анкета за оценяване на преподавателите

Уважаеми колеги – студенти !

Дойде денят и Вие да оцените нас – преподавателите.

От тук  можете да изтеглите анкетна карта в .pdf формат, чрез която можете оцените своите преподаватели. С една анкетна карта може да бъде дадена оценка за начина на преподаване и отношението към Вас на няколко преподавателя, като най-добре е да включите тези, които Ви обучават сега – през летния семестър.

Към картата са дадени подробни инструкции за попълване и оценяване, като .pdf файлът е „жив“, т. ...

Виж повече →
0

На 27.04.2017 г. ФТС тържествено връчи дипломите на свои випускници

На 27.04.2017 г. тържествено бяха връчени дипломите на випускници на ФТС. Под звуците на студентския химн „Гаудеамус игитур“ десетки дипломанти, техните роднини и близки посрещнаха ръководителите на Факултета по транспортно строителство.

Тържеството се водеше от Зам. декана по научно-изследователската дейност – проф. Дарина ...

Виж повече →
0

Дванадесетокласници и учители от ПГАСГ „Кольо Фичето“ – Бургас гостуваха на „Трейс Груп Холд“ АД и УАСГ

По инициатива на Даниела Симеонова, директор на ПГ по Архитектура, строителство и геодезия „ Кольо Фичето“, Бургас и проф. д. ик. н. инж. Николай Михайлов, ръководител на Катедра „Пътища“ в УАСГ и председател на НС на „Трейс Груп Холд“ АД се проведе тридневен практически семинар  за ученици и учители в София и Р Сърбия. В столицата участниците се запознаха на терен с ...

Виж повече →
0

Среща със студентите от 2-ри курс на ФТС

На 23.03.2017 г. се проведе среща на деканското ръководство и ръководителите на дипломиращите катедри от ФТС със студентите от 2-ри курс, специалност „Транспортно строителство“. На срещата деканът на ФТС – проф. Владимир Тодоров разясни как става разпределянето на студентите по специалности, а ръководителите на катедри „Пътища“, „Железници“ и „Строителство на транспортни съоръжения“ представиха специалностите, по които студентите ще продължат своето обучение след 2-ри курс. ...

Виж повече →
0
Page 1 of 2 12