ИНТЕРАКТИВЕН ФОРУМ “ЛИДЕРИТЕ, КОИТО СТРОЯТ”

На 28 и 29 септември във фоайто на Новата сграда на УАСГ, от 9.00 до 16.00 ч, ще се проведе уникалният интерактивен форум “Лидерите, които строят”.
В сайта на събитието https://liderite.bg/ ще откриете повече информация за:
– всяка виртуална реалност, която ще се представя в кулата;
– списък с всички компании и информация за тях в секция “Партньори”;
– програма с информация за всеки лектор и неговата тема;
– схема на щандовете с подробна информация за всяко предизвикателство, което ще се провежда.
Целта на събитието е, не да бъде просто изложение, а два дни изпълнени с нови знания за всички студенти на УАСГ. Всяка задача/демонстрация на всеки щанд ще покаже на студентите спектъра от възможности за развитие в нашия сектор, ще ги срещне с опитни експерти, които да ги вдъхновят и ще им даде емоция, която да запомнят. Панелите в аулата и предизвикателства по щандовете са подходящи за всички специалности.
Събитието е безплатно, като е необходима предварителна регистрация в сайта. След това на място всеки посетител ще получи карта с всички щандове. На всеки щанд ще получава печатче. Накрая присъстващите ще имат възможност да участват в томбола с над 200 награди като: “Бъди директор на строителна компания за един ден”, “Обяд с управител на строителна компания”, посещения на много обекти, обучения на различни програми, посещения на заводи и много други.
Сигурни сме, че всичко това ще бъде полезно за студентите в УАСГ и ще се радваме, ако преподавателите поощрят присъствието по време на техните лекции и упражнения.
Неслучайно организаторите са избрали едва втората седмица на учебната година, защото не искат да нарушат академичната обстановка и да възпрепятстват подготвката на студентите.
ФТС подкрепя форума и посещенията на своите студенти и преподаватели!
0