На 22.06.2021 г. ФТС награди випускници на СГСАГ “Христо Ботев” за отличен успeх по специалност “Транспортно строителство”

На 22.06.2021 г., в Аула Максима на УАСГ, СГСАГ “Христо Ботев” връчи дипломите на своите зрелостници, успешно завършили средно образование. Освен абитуриентите и техните преподаватели, на тържеството присъстваха политици, представители на бизнеса, представители на университети, свързани със строителното образование в България. Много зрелостници получиха награди за отличен успех и отлично представяне на държавните изпити, с което отново доказаха изключително високото ниво на обучение в СГСАГ “Христо Ботев”.

Факултетът по транспортно строителство отличи с поздравителна грамота четирима зрелостници, показали най-висок успех на Държавните изпити по специалност “Транспортно строителство”. Това са Александра Димитрова, Димитър Кръстанов, Иван Йорданов, Марина Зашева.

Пожелаваме на абитуриентите от специалност “Транспортно строителство” да достигнат нови висоти в професията като инженери, получили своето висше образование във Факултета по транспортно строителство на УАСГ! Желаем на всички зрелостници от СГСАГ “Христо Ботев” здраве, сбъднати мечти и успешна реализация в строителния бранш!

0