Уважаеми кандидат-студенти,

Вие направихте първата крачка към елита на строителните предприемачи – строителите на пътища!

Строителният инженер, обучаван по всички специалности на Факултета по транспортно строителство е строителен инженер две в едно! Той може да проектира и изгражда магистрали, мостове, тунели, летища, пристанища, да организира съвременните транспортни системи, а също така да проектира и изгражда  всякакви конструкции и сгради, включително небостъргачи и огромни търговски, бизнес и промишлени сгради. Нещо, което не всички умеят…

Във Факултета по транспортно строителство можете да учите редовно и да сте постоянно във вихъра на купона, също така и задочно, докато работите.

Студентският Ви живот ще бъде едно невероятно съчетание от съвременно обучение, участие в научни изследвания, практики в България и чужбина, спорт, забавления и нови приятелства, които никога няма да забравите.

Ще може да изберете желаната от Вас специалност – „Пътно строителство“, „Железопътно строителство“, „Строителство на транспортни съоръжения“ или „Организация и управление на движението“, която е разработена съвместно с Академията на МВР и която Ви дава възможност да продължите обучението си в магистърските програми на Академията на МВР.

Ако владеете добре немски език,  желаете да получите магистърска диплома от Техническия университет във Виена или да работите като високо платен специалист  в елитните немски и австрийски строителни компании в България или чужбина, запишете нашата специалност „Транспортно строителство – немскоезично обучение“ за степен бакалавър!

Ако сте от други университети, при нас може да се запишете в съвременните магистратури по „Транспортно строителство“, „Геотехническо инженерство“ и  „Управление технологии в транспортната инфраструктура“, които ще Ви открият много нови възможности за реализация.

Ще имате възможност да получавате стипендия, общежитие в нашия кампус в „Студентски град“, с много добри условия, както и да продължите Вашето образование в желана докторска програма.

И когато се дипломирате, може да станете какво ли и не – от министър на транспорта, на регионалното развитие и благоустройството (или нещо друго) до офицер от КАТ или инспектор от Автомобилна администрация… Ще имате сигурна професионална реализация и уникалната възможност да участвате в проектирането и строителството на големите магистрали и скоростни железопътни линии, които свързват България с другите европейски страни, в изграждането на уникални по своята сложност и технически решения тунели, мостове, въжени линии, пристанища и летища, жилищни и промишлени сгради и съоръжения.

 

Ако желаете да се запишете за студенти във Факултета по транспортно строителство, моля попълнете анкетната форма по-долу и прикрепете попълненото Заявление за гарантиран прием!

Ние ще се свържем с Вас.

 


Кандидатура за прием

Задължителни полета

Незадължителни полета

Моля, въведете кода: captcha

 

Информация за кандидати и новоприети студенти