Тържествено дипломиране на випускниците на УАСГ и ФТС

На 13.11.2023 г. в Аула Максима на УАСГ се проведе тържество, послучай дипломирането на випускниците на УАСГ. Нашите колеги – инженери и архитекти бяха поздравени от Ректора на УАСГ – проф. Иван Марков, от зам. министъра на регионалното развитие и благоустройството – инж. Николай Найденов, от представители на камарите на строителите, инженериет в инвестиционното проектиране, архитектите. Поздравления поднесоха и представители на браншови камари и организации. Прочетени бяха поздравителни адреси от Президента на Република България, от ректори на сродни висши училища.

След официалното тържество, в заседателната зала на Факултета по транспортно строителство, в присъствието на преподаватели, студенти, родители и близки, тържествено бяха връчени дипломите на колегите, успешно завършили специалност “Транспортно строителство”. Всеки наш колега, дипломиран инженер, получи персонално гравирана химикалка, както и значката на ФТС, за да може винаги да си спомня в своята бъдеща дейност за Университета и за нашия факултет.

На добър час, скъпи колеги! Бъдете здрави и изграждайте нова, модерна България, а колегите – транспортни инженери нека винаги да определят верния път!

Още снимки и весели моменти от дипломирането на колегите от ФТС може да разгледате ТУК…

0