XI-та Национална конференция по транспортна инфраструктура с международно участие

В периода от 11 октомври до 13 октомври 2018 г.  ще се проведе XI-та Национална конференция по транспортна инфраструктура с международно участие. Събитието ще бъде в петзвездния хотел “Сол Несебър Палас”, гр. Несебър, с водеща тема:

Управление на финансовия ресурс на транспортната инфраструктура

Традиционно конференцията се организира от Катедра „Пътища и транспортни съоръжения“ към Факултета по транспортно строителство на  Университета по архитектура, строителство и геодезия, под патронажа на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Министерството на регионалното развитие и благоустройството, в партньорство с браншовите организации – СБФТИ, ББКП, КСБ, ББАПБ.

Тази година организаторите са предвидили основните направления да бъдат свързани със стартиращата ТОЛ система по пътищата в Република България, управлението на финансите от нея, практиките на железопътния и въздушния транспорт, както и опита на други държави. 

Традиционно на форума ще участват както водещи български експерти, политици и колеги от областта на науката, така и чуждестранни гости. Към момента участие са потвърдили г-н Павол Ковачик – Президент на Асоциацията на строителните предприятия в Словакия, г-н Даниел Бала – представител на Държавната агенция по пътища и магистрали на Чешката Република, г-н Саверио Палчети – главен представител на Националните комитети към Световната пътна организация. Потвърдено участие има и от колеги от Македония, Сърбия, Гърция, Италия, Германия, Австрия, Хърватска и други.

За повече информация и регистрация, посетете сайта на конференцията, на интернет адрес: http://conferenceroad.bg/.

 

0